Biografie

De kern van Jakob’s werkzaamheden heeft er steeds in bestaan leerinterventies te ontwerpen en verzorgen die in het teken staan van identiteitsontwikkeling op individueel, professioneel en organisatieniveau. Hij is grondlegger van de toepassing van het secure base gedachtegoed in coaching, therapie en counseling.

Jakob is sinds 2017 partner in De School voor Transitie te Huissen en als faculty mentor verbonden aan het Portland Institute for Loss and Transition (VS). Daarnaast is hij lid van de International Work Group on Death, Dying and Bereavement (IWG).

In 2022 was Jakob de Ira Nerken International Keynote Speaker tijdens het jaarcongres van de Association for Death Education and Counseling (ADEC), waarvan hij tevens lid is.

Jakob werkt internationaal als executive coach voor leiders en hun teams en is opleider en trainer voor professioneel begeleiders. Hij droeg bij aan (internationale) handboeken over coaching, therapie en transitie en is lid van de Adviesraad van het Tijdschrift voor Coaching.

De kerk van Auvers-sur-Oise - Vincent van Gogh
De kerk van Auvers-sur-Oise - Vincent van Gogh
Meer leren over leiderschap en transitie?

Laten we kennismaken

Om een afspraak te maken met Jakob, ook voor interviews en andere (media)bijdragen, kun je contact opnemen met Yvon Hoes of Nicky de Waal via 026 - 30 20 000 of info@deschoolvoortransitie.nl.

Media en pers