Artikelen

De roeping van de begeleider om transitie te helpen vormgeven

‘In 2015 verscheen in dit tijdschrift ons artikel ‘Een nieuw begin. Over afscheid nemen in de praktijk van de professioneel begeleider’ (zie nummer 2015/4). Dat markeerde voor ons een mijlpaal op onze weg in het werken met en denken over de transitiecirkel. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en mogen we in dit jubileumnummer terugblikken. De tijd heeft daarbij bepaald niet stilgestaan, ook niet voor de transitie cirkel. Dit is een venster op de grote thema’s van (bege)leiderschap, zoals contact en welkom, hechting en veerkracht, intimiteit en verbinding, verlies en afscheid, rouw en integratie, en betekenisgeving en roeping.’

Ga terug
Meer leren over leiderschap en transitie?

Laten we kennismaken

Om een afspraak te maken met Jakob, ook voor interviews en andere (media)bijdragen, kun je contact opnemen met Yvon Hoes of Nicky de Waal via 026 - 30 20 000 of info@deschoolvoortransitie.nl.

Media en pers