Artikelen

Het is de film die telt, niet de titel

In gesprek met Nick Craig over leiderschap en purpose

“Het leven van je purpose is een ‘zielscontract’. Het gaat niet over geld, het gaat over een innerlijke neiging iets in de wereld in beweging te willen zetten. De uitdaging die je als mens, als leider hebt – wanneer je weet wat je purpose is en wanneer je als het ware wakker bent geworden – is zoeken naar manieren om anderen om je heen wakker te maken. Zo kunnen ook zij ervaren wat hun unieke cadeau aan de wereld is.”

Ga terug
Meer leren over leiderschap en transitie?

Laten we kennismaken

Om een afspraak te maken met Jakob, ook voor interviews en andere (media)bijdragen, kun je contact opnemen met Yvon Hoes of Nicky de Waal via 026 - 30 20 000 of info@deschoolvoortransitie.nl.

Media en pers