Artikelen

Compassie leer je in werkelijke verbinding

Kunst voor Verbinding

‘Te midden van kunst kom ik tot rust. Dan word ik uitgedaagd en geïnspireerd om op een andere manier naar mijzelf en de wereld om me heen te kijken. Mijn echtgenote leerde me naar kunst kijken en daarmee ook haar en mijzelf waarachtiger te ontmoeten. Op één van onze vele museumbezoeken werd ik met stomheid geslagen toen ik voor het schilderij ‘De Moeder Gods van Tederheid naar Slechte Harten’ van Kuzma Petrov-Vodkin stond. Het hangt in het Russisch Museum te Sint-Petersburg.’

Ga terug
Meer leren over leiderschap en transitie?

Laten we kennismaken

Om een afspraak te maken met Jakob, ook voor interviews en andere (media)bijdragen, kun je contact opnemen met Yvon Hoes of Nicky de Waal via 026 - 30 20 000 of info@deschoolvoortransitie.nl.

Media en pers