Artikelen

Rituelen, Symbolen & Talismans

Betekenisvol leven en werken

‘Op een bepaalde manier houdt lijden op lijden te zijn op het moment dat het een betekenis vindt, zoals de betekenis van een offer.’ – Viktor Frankl

De zoektocht naar betekenisvol leven is zo oud als dat mensen zich met elkaar verbinden. En daarmee is al veel gezegd over wat betekenisvol leven is. Wij leven niet in een isolement. Voortdurend zijn we, gevraagd en ongevraagd in verbinding met mensen om ons heen. Thuis, tijdens de sport, samen tijdens een stille retraite, op het werk. In dit contact met die wereld om mij heen vind ik niet alleen vreugde, erkenning en schoonheid, maar word ik evengoed geconfronteerd met hardheid, aangedaan leed, ziekte.

Ga terug
Meer leren over leiderschap en transitie?

Laten we kennismaken

Om een afspraak te maken met Jakob, ook voor interviews en andere (media)bijdragen, kun je contact opnemen met Yvon Hoes of Nicky de Waal via 026 - 30 20 000 of info@deschoolvoortransitie.nl.

Media en pers